Tekniikan työnantajapäivät tuovat opiskelijat ja yritykset yhteen

Murata Electronics työllistää tulevana kesänä opiskelijoita tuotannon työtehtäviin, sekä erilaisiin suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin.
Murata Electronics työllistää tulevana kesänä opiskelijoita tuotannon työtehtäviin, sekä erilaisiin suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yrityksiä opiskelijoiden tietoon, sekä lisätä opiskelijoiden uramahdollisuuksia.

Myyrmäen Metropolian ammattikorkeakoulun järjestämään tapahtumaan saapui edustajia liki 90 eri yrityksestä. Murata Electronics Oy:llä laiteinsinöörinä työskentelevä Ari-Pekka Perhoniemi uskoo, että tämä on hyvä tilaisuus tuoda yritys opiskelijoiden tietoisuuteen.

– Tilaisuudessa annamme opiskelijoille tietoa yrityksestämme ja toimialastamme, tietoisuuden kautta toivomme saavamme myös lisää osaavia tekijöitä joukkoomme, Perhoniemi toteaa.

Opiskelijoille tapahtuma tarjosi mahdollisuuden verkostoitua eri yritysten edustajien kanssa, sekä kartoitti kesän työllistymismahdollisuuksia. Toisen vuoden sähköinsinööriopiskelijat Jarno Vainio ja Johannes Hakala olivat tyytyväisiä järjestetystä työnantajapäivästä. Molemmilla opiskelijoilla on jo näkemystä siitä, mitä mahdollisesti tulevaisuus voisi tuoda tullessaan, mutta työnantajapäivät ovat silti ainutlaatuinen mahdollisuus lisätä tietoisuutta eri vaihtoehdoista.

– Tapahtumassa on laaja valikoima yrityksiä ja tämä on hyvä tilaisuus kartoittaa omia työmahdollisuuksia keskustellessa eri yritysten edustajien kanssa, Vainio sanoo.

Paikan päällä sai myös esimerkiksi vinkkejä oman ansioluettelon tekoon ja Sähköinsinööriliiton pisteellä sai päivitettyä uuden valokuvan ansioluetteloonsa.

Sampo Kivelä, teksti ja kuva

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!