Sähköinfo oy:n palveluhakemisto esittelee yrityksen monipuolisia koulutus- ja tietopalveluita.

Sähköinfon palveluhakemisto esittelee yrityksen koulutus- ja tietopalveluita.

Sähköinfon syksyn koulutuskalenteri tarjoaa monipuolisen kattauksen sähkö- ja tietoverkkojen rakentajille ja automaatio- ja turvajärjestelmien tekijöille suunnattuja täydennyskoulutuskursseja. Myös esimerkiksi antenniasentajille, kuntotutkijoille ja käytön johtajille on tarjolla omaa erityisosaamista tukevia kursseja.

Sähköpuolella Sähköinfon monipuoliseen webinaaritarjontaan kuuluu esimerkiksi aurinkosähköasennuksia, sähköautojen latausratkaisuja, käyttöönottotarkastuksia ja jakokeskusten mitoitusta käsitteleviä webinaareja. Lisäksi tarjontaan kuuluu runsaasti erilaisia verkkokursseja ja oman osaamisen tasoa mittaavia verkkotestejä.

Myös Sähköinfon suositulle pätevyyspäivälle voi osallistua myös etänä. Lähikoulutuksena tilaisuus järjestetään marraskuussa Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.

Tieto- ja viestintäverkkojen rakentajille kurssikalenterissa on tarjolla useita optisten verkkojen ja yleiskaapelointijärjestelmien asennukseen ja mittauksiin liittyviä kursseja. Syksyn Telepätevyyspäivä järjestetään Tampereella 12.9. Lisäksi syksyn koulutuskalenterissa on noin kymmenen automaatiota ja muita älykkäitä talotekniikkaratkaisuja ja turvallisuusjärjestelmiä käsittelevää kurssia.

Talous- ja työmaanhoitokurssien puolelta kalenteriin kannattaa nostaa esimerkiksi 28.9. järjestettävä tarjouslaskentawebinaari ja uuden työehtosopimuksen sisältöön perehdyttävä palkanlaskentakurssi, jonka voi suorittaa myös etäkurssina.

Sähköinfon palveluhakemisto
Sähköinfon kurssikalenteri

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!