Blogi: Syksy pakettiin

Syksy on taputeltu ja nyt on aika levätä. Lepo tuntuu ansaitulta, sillä syksy oli hyvin rankka uusien asioiden ja suuren opiskelukuorman takia. Kaiken kaikkiaan koulu tuntuu omalta jutulta, ja olen löytänyt uusia hyviä ystäviä. Tästä on hyvä jatkaa.

SM Extra audioartikkelit

Sähköpaja-kurssilla tehty robotti

Syksyyn mahtui paljon kaikkea, mukaan lukien kurssi, jolla rakennettiin oma robotti. Ryhmämme rakensi kuusi pyöräisen robotin, joka pystyisi liikkumaan vaikeassakin maastossa. Onnistuimme rakentamaan robotin, joka menee eteen, taakse sekä kääntyy käskyjemme mukaan. Kurssi oli hyvin kaksi jakoinen, sillä aluksi kaikki tuntui hyvin vaikealta, koska aikaisempaa osaamista ei ollut. Lopulta innostusta olisi riittänyt pidemmälle kehittämiseen, mutta aika loppui kesken. Isoin asia mitä opin kurssilta oli, että aloita kaikki hyvissä ajoin, jotta ei tule kiire.

Tapahtumia oli niin paljon, että kaikissa ei millään ehtinyt käymään. Omia suosikkeja oli approt ja sitsit. Approilla kierreltiin baareja ja kilpailuhenkisenä kiersin kaikki mahdolliset, jotta saisin parhaan merkin. Joskus kiersimme jopa enemmän kuin olisi tarvinnut ja sen jälkeen laulettiinkin karaokea jatkoilla. Tapahtumissa on hyvin usein mahdollisuus pelata beer pongia, ja väitänkin kehittyneeni siinä syksyn aikana reippaasti. Saimme marraskuussa myös haalarit, ja sen jälkeen on saanut ommella merkkejä niin paljon kuin vain jaksaa ja kerkeää. Joululomalle jäi ainakin tusinan verran ommeltavaa, mutta voi olla, että ne tulee laitettua vasta juuri ennen seuraavaa tapahtumaa.

Rasmus

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!