Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen fuusioitui Bravidaan

Bravida yksinkertaistaa yhtiörakennettaan ja syksyllä 2023 ostettu Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen fuusioitui Bravida Finland oy:öön 1.4.2024.

Vuonna 1932 perustetulla Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilaisella on pitkä historia pääkaupunkiseudun LVI-osaajana. Fuusion myötä Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilaisesta tulee Bravidan pääkaupunkiseudun Servicen LVI-yksikkö.

Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen tekee pääsääntöisesti LVI-huoltoja laajalle joukolle erilaisia asiakkaita, joita ovat mm. taloyhtiöt, hotellit ja kauppakeskukset, terveydenhuolto ja teollisuus. ”Palvelutarjoamaamme kuuluvat LVI-huollot ja -korjaukset. Teemme vuositasolla n. 5500–7700 keikkaa, mikä tarkoittaa, että huoltopuolella on keskimäärin n. 50 huoltokeikkaa päivässä. Tarjoamme asiakkaillemme huollon osalta 24 h päivystyksen ja meillä on aina joku paikalla, olipa kyseessä joulu tai juhannus. Lisäksi teemme valtakunnallisesti palvelu-urakointia, johon meiltä löytyy IV- ja KVV-urakoinnin osalta korkeimman luokan valtuudet ja pätevyydet”, yksikönpäällikkö Jyrki Harju Bravidan pääkaupunkiseudun Servicen Helsingin LVI -yksiköstä kertoo.

– Olemme myös valtuutettu kaukolämpö- ja kaukojäähdytys- sekä maakaasu-urakoitsija koko maassa. Kaukolämmön ja maakaasun työnjohtomme on pätevyydeltään A-luokkaa eli korkeinta tasoa, joka alan urakoitsijalle myönnetään. Huollamme, korjaamme ja säädämme kaikkia kiinteistön lämmitys- ja jäähdytyslaitteita, myös säätö- ja sähkölaitteita. Meiltä siis löytyy vahvaa ammattitaitoa monenlaisiin tarpeisiin, Jyrki Harju täydentää.

– Meillä on vahva yhteinen näkemys tulevaisuudesta ja on hienoa saada Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen osaksi Bravidaa. Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen on pitkän linjan LVI-toimija, jolla on hyvä maine. Fuusio vahvistaa ja kasvattaa osaamistamme entisestään kiinteistöjen huollossa ja ylläpidossa, Bravidan pääkaupunkiseudun aluejohtaja Mika Toiviainen toteaa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!