Blogi: Syyslukukauden aloitus

Orientaatioviikko meni mahtavasti! Sähkön fuksit saivat ensimmäisenä päivänä Haalarigaalassa omat upeat puhtaan valkoiset haalarinsa ja hyvä meno jatkuikin koko viikon ajan. Viikon kruunasi perjantaina pidetty perinteinen SIK-KIK köydenveto, jossa SIKin ja KIKin fuksit vetivät köyttä toisiaan vastaan. Seuraavaksi köyttä pääsi vetämään molempien kiltojen hallitukset, jossa tietenkin SIK voitti. Perinne sekin.  

SM Extra audioartikkelit

SIKin hallitus voittamassa köydenvetoa

Opiskelua on nyt takana noin kuukausi, ja fuksit ovat integroituneet mainiosti opiskelijaelämään. Yliopiston tilat ovat tässä pikkuhiljaa auenneet opiskeluun ja kaikki opiskelijaravintolatkin ovat auki. Vanhemmilla opiskelijoilla on vielä melkeinpä kaikki opetus etänä, mutta onneksi sentään fukseille on pystytty järjestämään fyysisiä harkkaryhmiä.  

AYY10+11 vuosijuhlia vietettiin Finlandia-talossa

Syksyyn on jo nyt kerennyt mahtua paljon erilaisia tapahtumia. Kävin muun muassa ensimmäisillä vuosijuhlilla, nimittäin juhlimme Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan 10+11 vuotisjuhlia Finlandia-talolla. Oli kivaa pitkästä aikaa laittautua kunnolla ja pukea juhlamekko päälle. Juhlan jälkeen oli myös jatkot livebändin kera sekä seuraavana päivänä sillis, jossa siis juotiin ja syötiin hyvin. Pääsimme myös laskemaan teekkarilakkimme Lakinlaskijaisissa sekä reivaamaan kunnolla Kasmirin tahtiin! 

Salla

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!