Blogi: Wappu oli ja meni

Tässä on jo monta kuukautta menty ilman blogipostauksia. Pahoittelut siitä. Olen käynyt hieman burnoutin partaalla, sillä siirsin muutenkin jo täyteen nelosperiodiin enkun kurssit viidennestä periodista. Hyvä päätös siinä mielessä, että en olisi millään jaksanut niitä kursseja nyt 5. periodissa, mutta en olisi jaksanut niitä 4. periodissakaan. No nyt ne on onneksi suoritettu ihan hyvillä arvosanoilla ja enää on vain yksi kurssi jäljellä. Mutta asiaan!

Nyt on toinen opiskelijawappu vietetty erikoisolosuhteissa ja vaikka se ei varmasti tunnu täysin samalta kuin ennen pandemiaa niin täytyy myöntää, että kyllä se wappufiilis tulee aina viimeistään wappuviikolla. AYY (Aalto-yliopiston ylioppilaskunta) ja killat (eri alojen opiskelijoiden ainejärjestöt) olivat järjestäneet vaikka kuinka paljon kivaa ja erilaista tekemistä ennen wappuviikkoa ja sen aikana. Sähköinsinöörikilta järjesti muun muassa fukseille Fuksien Wappusitsit, jotka olivat todella onnistuneet etäsitsit! Myös Wappukasseja jaettiin ilmoittautuneille.

Wappuun kuuluu myös Wappulehden myynti. Tänä vuonna myytiin ArpaÄpyjä ja meidän kiltamme voitti Äpyn 50h-skaban eli saimme kerättyä kiltalaisistamme ensimmäisen 50 tunnin aikana eniten rekisteröityjä äpymyyjiä. Voittopalkinnoksi valitsimme 300 munkkia, joita SIK:n hallitus jakoi wappupäivänä kiltalaisille Smökin terassilla. Niin kuin arvata saattaa wappuviikonloppu meni sen verran kosteissa meiningeissä, joten ajattelin olla laittamatta tänne yhtään kuvaa, mutta menkööt tämän kerran!

Käytön johtajan ja Sähkötöiden johtajan päivät tulevat taas.

Seuraavassa postauksessa (joka tulee jo ensiviikolla) voisin hieman kertoa tämän kevään opiskeluista sekä valitsemastani sivuaineesta, joka on jo vaihtunut pariin kertaan.

Salla