Suomen Assemblinin liiketoiminnot siirtyivät Caverion Suomelle

Assemblin oy:n kaikki liiketoiminnot ja työntekijät pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa siirtyivät 1.5. alkaen osaksi Caverion oy:tä. Liiketoimintakauppa on osa Caverionin ja Assemblinin yhdistymistä yhdeksi konserniksi.

”Asiakkaillemme yhdistyminen tarkoittaa sitä, että tässä luodaan Suomen paras talotekniikkakumppani. Assemblin oy:n yksiköt jatkavat samoissa asiakkuuksissa siirtymisen jälkeen ja pystyvät osana Caverionia tarjoamaan nykyisille asiakkaillemme laajemmat palvelut koko kiinteistön elinkaarelle koko maan kattavalla organisaatiolla”, Assemblin oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen toteaa.

”Muutamme pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella Caverionin kanssa samoihin toimipisteisiin, ja asiakkaiden palveluksessa jatkavat samat tutut tiimit. Caverionin palvelutarjonta on erittäin laaja: sähköautojen latausasemien huollosta kiinteistöjen digitaaliseen hallintaan ja vihreän infrastruktuurin rakentamiseen”, Assemblinin liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi kertoo.

Caverionin ja Assemblinin yhdistyminen keväällä 2024 loi Suomeen markkinoiden johtavan konsernin, Assemblin Caverion Groupin, teknisissä palveluissa, projekteissa sekä asiantuntijapalveluissa. Konsernilla on henkilöstöä Suomessa lähes 6 000 yli 40 paikkakunnalla.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!