STULin jäsenet esittäytyvät uusilla videoilla

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on tehnyt yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa yksitoista liiton ja liiton jäsenten esittelyvideota.

Videoilla STULin jäsenyritysten edustajat kertovat sähkö- ja teleurakoinnista, osaamisestaan ja liiton jäsenyyden eduista ja hyödyistä. Alan ja osaavien tekijöiden esittelyn lisäksi videoita tullaan hyödyntämään STULin lähiaikoina käynnistyvässä jäsenhankintakampanjassa.

Tampereen seudulla toimivan Sähköansio oy:n toimitusjohtaja Rainer Koivunen kertoo sähköurakoinnista ja STULin jäsenyyden mukanaan tuomista eduista.
Tampereen seudulla toimivan Sähköansio oy:n toimitusjohtaja Rainer Koivunen kertoo sähköurakoinnista ja STULin jäsenyyden mukanaan tuomista eduista. Klikkaa kuvaa nähdäksesi video!

Tampereen seudulla toimivan Sähköansio oy:n toimitusjohtaja Rainer Koivunen kertoo sähköurakoinnista ja STULin jäsenyyden mukanaan tuomista eduista.

Suomalaiseksi toimialajärjestöksi STULin jäsenpohja kattaa poikkeuksellisen suuren osan alan yrityksistä, mutta erityisesti nuorempia yrittäjiä kaivataan lisää mukaan yhteiseen toimintaan.

– Vanhempi polvi tuntee hyvin liiton ja on tottunut käyttämään sen tarjoamia palveluja. Lisäksi monet osallistuvat aktiivisesti liiton alueosastotoimintaan. Viime vuosina alalle on kuitenkin tullut paljon nuoria, kiireisiä yrittäjiä, joilta liiton jäsenyyden tarjoamat edut ovat jääneet vielä huomaamatta, kertoo STULin järjestöpäällikkö Toivo Lötjönen.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on sähköisen talotekniikan asiantuntija, elinkeinopoliittinen edunvalvoja ja tiedon tuottaja. Liitolla on noin 2 800 jäsenyritystä ja 16 alueosastoa. STULin urakoitsijajäsenten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 4,5 miljardi euroa ja ne työllistävät 22 000 asentajaa sekä 5 000 toimihenkilöä.

STULin esittelyvideot Youtubessa

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!