Ruotsalainen Currentum osti Boctokin, Laiho Groupin ja PKS Talotekniikan

Ruotsalainen talotekniikkakonserni Currentum laajentaa toimintaansa Suomeen ostamalla Boctokin, Laiho Groupin, Laihon Sähkön, PKS Talotekniikan ja PKS Servicen.

Laiho Group Oy ja Laihon Sähkö Oy sekä Currentum Ab ovat sopineet yritysjärjestelyistä, jossa yhtiöt siirtyvät 3.10.2022 alkaen osaksi ruotsalaista Currentum Ab:ta. Laiho Group työllistää noin sata talotekniikan ammattilaista pääkaupunkiseudulla ja Turun ja Salon talousalueilla. Laihon Sähkön nimi poistuu jatkossa käytöstä, mutta muuten omistajanvaihdoksella ei ole vaikutusta Laiho Groupin toimintaan, henkilöstöön tai asiakkuuksiin.

Currentumin niin ikään ostama Boctok Oy harjoittaa talotekniikkaurakointia pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Keravalla vuonna 1992 perustetun yrityksen palveluksessa on noin 40 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa.

PKS Talotekniikka on erikoistunut sähköurakointiin Etelä-Suomen alueella. Helsingissä vuonna 2014 perustetun yrityksen palveluksessa on noin 30 työntekijää ja sen liikevaihto on noin seitsemän miljoonaa euroa. PKS Service työllistää 50 sähköisten huoltotöiden ammattilaista.

Currentum kertoo näkevänsä yrityskaupoilla merkittäviä kasvumahdollisuuksia tarjota kokonaisvaltaisesti LVIS-asennuksia sekä huolto- ja kunnossapitopalveluita eteläisessä Suomessa. Konserni työllistää yhteensä noin 1 300 työntekijää 40 yrityksessä pääasiassa Ruotsissa. Konsernin viime vuoden liikevaihto oli noin 3,5 miljardia Ruotsin kruunua.

Currentumin tiedote

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!