Caverion ja ABB energiatehokkuusyhteistyöhön

Caverionin ja ABB:n yhteistyösopimus tähtää kiinteistöjen energiatehokkuuden vauhdittamiseen mittaus- ja energianhallintaratkaisujen avulla.

ABB:n teknologiaratkaisujen ja Caverionin järjestelmäintegraatio-osaamisen yhdistäminen laajentaa molempien yhtiöiden tarjontaa Pohjois-Euroopassa.

Caverion-konsernin kestävästä kehityksestä vastaavan johtajan Kari Sundbäckin mukaan kiinteistöjen energiaomavaraisuuteen ja hiilidioksidineutraaliuteen tähdätään käyttämällä uusiutuvaa energiaa ja mittaus- ja energianhallintaratkaisuja, jotka liittyvät sähköistämiseen ja hajautettuihin energiavaroihin liittyviin teknologioihin.

Käytön johtajan ja Sähkötöiden johtajan päivät tulevat taas.

– Me Caverionissa haluamme luoda kestävää vaikutusta jokaiselle asiakkaalle suunnittelemillamme ja toteuttamillamme ratkaisuilla. Olemme innoissamme ABB-yhteistyömme laajentamisesta – meillä on yhtenäiset tavoitteet kohti kestävää, hiilineutraalia yhteiskuntaa. Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme huippuluokan ratkaisuja energiatehokkaisiin ja kestäviin kiinteistöihin, Sundbäck kertoo konsernin tiedotteessa.