QMG ostaa pohjanmaalaisen Automation T&N:n

Vaasassa ja Kristiinankaupungissa toimiva automaatio- ja aurinkosähköosaaja Automation T&N oy on QMG-konsernin uusin jäsen.

Yhtiö työllistää kahdeksan automaatio-, sähkö- ja aurinkosähköammattilaista, ja sen liikevaihto oli toukokuussa 2022 päättyneellä tilikaudella noin 1,2 miljoonaa euroa.

Ostamalla Automation T&N:n talotekniikkakonserni QMG kasvattaa tarjontaansa rakennusautomaatiossa ja aurinkosähköasennuksissa.

– Rakennuksista tehdään koko ajan älykkäämmin ohjattuja, joten rakennusautomaation merkitys kasvaa. Samoin teollisuudessa automaatio parantaa tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä. Energiantuotannossa aurinkosähkö on nopeasti nousemassa yhdeksi fossiilisten polttoaineiden korvaajista. QMG haluaa olla näissä trendeissä vahvasti mukana, QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä sanoo.

Automation T&N jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja nykyisissä toimitiloissaan Vaasassa ja Kristiinankaupungissa. Henkilöstö kokonaisuudessaan jatkaa tehtävissään vanhoina työntekijöinä. Automation T&N:n yrittäjät Petri Tikkala ja Mats Nordgren tulevat yrityskaupan jälkeen sijoittajina mukaan QMG:n pohjoismaisen emoyhtiön Nimlaksen omistajaohjelmaan.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!