JTL Building Control liittyy Hausmaticiin

QMG Partners oy:hyn kuuluva rakennusautomaatioyhtiö Hausmatic oy ostaa JTL Building Control oy:n rakennusautomaatioliiketoiminnan.

Kaupan yhteydessä neljä automaatioasentajaa ja yksi projektinhoitaja siirtyvät Hausmaticin palvelukseen ja pari henkilöä myöhemmin.

JTL-Building Control on Etelä-Suomessa rakennusautomaatiourakointia sekä suunnittelupalveluita ja automaatiokeskusten valmistusta tarjoava yritys, joka kuului aiemmin MJV Automation -yhtiöihin. Vuonna 2017 perustetun JTLBC:n liikevaihto oli vuonna 2021 noin 0,65 miljoonaa euroa euroa. Yrityksen osaomistajat Pasi Mattila ja Esa Taipale jatkavat kaupan jälkeen toisen liiketoimintansa, teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelun ja -asennusten parissa.

Uudisasuntojen rakennusautomaatioon keskittyvällä Hausmaticilla on hyvä tilauskanta pitkälle eteenpäin.

– Kasvamme sekä operatiivisesti että yrityskauppojen kautta. Aiemmin tänä vuonna QMG Partnersiin ovat liittyneet Hausmatic tammikuussa ja kylmätekniikan osaaja Fincold maaliskuussa, QMG Partnersin toimitusjohtaja Pekka Pöykkö toteaa.

QMG Partners on QMG:n palveluliiketoimintaryhmä, jonka verkostoon kuuluu 11 talotekniikkapalveluita tarjoavaa yritystä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 60 miljoonaa euroa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!