Pohjois-Suomen sähkö ja Kontaktor yhdistävät voimansa

Oy Kontaktor ab ostaa koko Pohjois-Suomen sähkö oy:n osakekannan.

Etelä-Pohjanmaan talousalueella toimivan Pohjois-Suomen sähkön toimialoihin kuuluvat sähköasennus ja -urakointi, laitos- ja kodinkonehuollot sekä valaisimia, sähkötarvikkeita ja komponentteja myyvä myymälä.

Pohjois-Suomen sähkö on perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1921. Kaupan jälkeen yhtiö jatkaa itsenäisenä yrityksenä toimintaansa Seinäjoen talousalueella 31 ammattilaisen voimin.

– Toteutunut yrityskauppa laajentaa sopivasti oman yrityksemme toimintaa uudelle talousalueelle ja synergiaedut lisäävät kilpailukykyämme ja mahdollistavat sekä Kontaktorin että Pohjois-Suomen sähkön kasvun. Hyvin hoidettu Pohjois-Suomen sähkön liiketoiminta täydentää omaa palvelukokonaisuuttamme, jota kehitämme aktiivisesti, Kontaktorin toimitusjohtaja Erkki Lassila kertoo.

– Olen tyytyväinen siihen, että Pohjois-Suomen sähkön omistajaksi valikoitui toinen perinteikäs ja vahva sähköalan toimija. Yritykset täydentävät toisiaan ja uskon niin asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kuin myös yhtiöissä työskentelevien ammattilaistemmekin hyötyvän tästä järjestelystä, Pohjois-Suomen sähkön toimitusjohtaja Juha Lounatvuori toteaa.

Yli 50 vuotta toiminut Kontaktor on menestyvä vaasalainen sähköalan yritys, jossa työskentelee 25 henkilöä ja sen liikevaihto on noin neljä miljoonaa euroa. Kontaktor kuuluu Vetelin energia oy:n konserniin.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!