Jyväskylän Sähkömessut kokoavat alan yhteen syyskuussa

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö, valo, tele, AV 2022 -messut pidetään jälleen Jyväskylässä 7. – 9.9.

Joka toinen vuosi järjestettävä suurtapahtuma keräsi vuonna 2020 yhteen lähes 300 näytteilleasettajaa ja yli 13 000 kävijää. Tälläkin kertaa Paviljonki tarjoaa juuri sitä Jyväskylän henkeä, josta tapahtuma tunnetaan.

– Messutapahtumalle on selkeästi kysyntää ja sitä on odotettu malttamattomina. Näyttelyosastot on tuttuun tapaan myyty loppuun, tapahtumasta vastaava myyntijohtaja Ilari Tervakangas Jyväskylän messut oy:stä kertoo.

Sähköalalla työtahti ja kehitysvauhti ovat pysyneet kovina myös viime vuodet. Tämä tulee näkymään näyttelyhalleissa niin uusina teknologiaratkaisuina kuin yrityksinäkin.

– Päivittyneeseen messukattaukseen kannattaa tulla tutustumaan, sillä yhteiskunnan sähköistyminen aina vain kiihtyy. Nykyisille ammattilaisille pysyminen kehityksen etulinjassa on välttämätöntä. Uudet alalle tulijat saavat puolestaan tuoreen kokonaiskuvan sen tarjoamista mahdollisuuksista, Tervakangas sanoo.

Jyväskylän Sähkömessut tarjoavat jälleen ainutlaatuisen laajan kokonaisuuden ajankohtaista tietoa, teknologiaa ja kontakteja. Halleissa esittäytyy satoja toimijoita, tuotemerkkejä ja palveluja alan ammattilaisten tarpeisiin.

Opiskelijat ovat alalle tärkeitä messuvieraita, ja yritykset valmistautuvat ottamaan heidät vastaan erityisellä Opiskelijoiden messupolulla. Ohjelmalavalla nostetaan esiin ajankohtaisimpia aiheita auringosta liikenteeseen ja kiinteistöautomaatiosta uusiin standardeihin.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!