Sähkömessut Jyväskylän Paviljongissa 7.−9.9.

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av -messut järjestetään 7.-9.9.2022.
Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av -messut järjestetään 7.-9.9.2022.

Jyväskylän Paviljongissa 7.−9. syyskuuta järjestettävien Sähkö-, Valo-, Tele- ja Av-messujen kaikki näytteilleasettajapaikat on myyty loppuun.

Messuille osallistuu noin 250 yritystä. Edellisellä kerralla, tammikuussa 2020, Paviljongin neljään suureen messuhalliin saapui noin 300 näytteilleasettajaa, joten tänä vuonna Jyväskylässä on odotettavissa entistä suurempia ja näyttävämpiä osastoja. Messujen ohjelmassa käsitellään monipuolisesti esimerkiksi aurinkoenergiaa, sähköistä liikennettä, energiatehokkuutta ja kiinteistöautomaatiota.

Messujen virallisena messulehtenä toimiva Sähkömaailma on jaossa kaikille messuvieraille. Lehden Extra-liitteitä on saatavilla veloituksetta Sähköinfo Oy:n osastolta B360, missä on myös kahvitarjoilu.

Messuvieraille on varattu maksuton parkki Killerin pysäköintialueella, noin 5 kilometrin päässä Paviljongista. Alueelta on maksuton bussikuljetus messuille ja takaisin keskiviikkona kello 9.30–20.30, torstaina 9.30–17.30 ja perjantaina 9.30–16.30.

Sähkömessuilla vierailu on maksutonta kaikkina kolmena messupäivänä. Pääsylipun messuille saat rekisteröitymällä kävijäksi messujen sivuilla.

Jyväskylän messujen sivut
Näytteilleasettajaluettelo

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!