Ahlsell ja Malkit yhdistävät voimansa

Yritysosto vahvistaa Ahlsellin asemaa kiinteistöjen ylläpidossa ja huollossa.

Tekniseen tukkukauppaan keskittynyt Ahlsell oy sekä kiinteistön ylläpidon tuotteisiin ja kiinteistöturvallisuuspalveluihin erikoistunut Malkit oy yhdistyvät. Ahlsell ostaa Malkitin koko osakekannan nykyisiltä omistajilta.

Helsinkiläinen perheyritys Malkit tarjoaa asiakkailleen kaikki kiinteistön ylläpidon ja huollon tuotteet sekä kiinteistöturvallisuuspalveluja. Yritys palvelee asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla ja Turussa sijaitsevien viiden noutomyymälän kautta. Valtakunnallisesti tuotteet ovat saatavilla asiakaspalvelun ja verkkokaupan kautta. Kiinteistöturvallisuuspalveluita tarjotaan Uudenmaan alueella.

Yhtiön asiakkaita ovat kiinteistöalan ammattilaiset, jotka huolehtivat kiinteistöistä niiden elinkaaren eri vaiheissa: kiinteistönomistajat, rakennusalan yritykset, kiinteistöpalveluyritykset, kaupungit ja kunnat sekä muut palvelu-, teollisuus- ja kaupan alan yritykset.

Malkitin liikevaihto oli 7,3 miljoonaa euroa vuonna 2021 ja se työllistää 26 kiinteistöalan osaajaa. Yrityskaupan toteuduttua Malkit jatkaa toimintaansa entiseen tapaan nykyisen henkilökunnan voimin Ahlsell-konsernin itsenäisenä tytäryhtiönä.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!