Insplan osti Kartometria Finlandin

Liiketoimintakaupan myötä Insplan oy vahvistaa asemaansa energiainfran asiantuntijana ja laajentaa palveluvalikoimaansa kartoitus-, dokumentointi- ja kaapelinäyttöpalveluihin.

SM Extra audioartikkelit

Espoolaisen Kartometria Finland oy:n kartoitus- ja dokumentointipalvelut sekä kaapelinäyttöpalvelut tietoliikenne- ja sähköverkkoprojekteihin siirtyivät Insplanin palveluvalikoimaan 31.5. Lisäksi kaupan myötä Kartometria Finlandin henkilöstö vahvistaa yrityksen osaavaa tiimiä.

– Toteutunut kauppa tukee Insplanin kasvustrategiaa. Voimavarojemme yhdistäminen mahdollistaa entistä paremman kokonaispalvelun asiakkaillemme samalta toimijalta sekä tuo synergiaetuja, kun molemmilla yrityksillä on sama toimintaympäristö, Insplanin varatoimitusjohtaja Mika Seppänen kommentoi.

Porvoolaisessa Insplanissa työskentelee kaupan jälkeen noin sata energia- ja tietoliikenneinfran asiantuntijaa. Yritys on erikoistunut energia- ja tietoliikenneverkkojen asiantuntijapalveluihin, ja sen palvelut kattavat verkkojen elinkaaren aina suunnittelusta rakennuttamiseen, kunnonhallintaan ja projektinjohtoon.