Finelcomp siirtyi Kamic Groupin haltuun

Kamic Group AB on ostanut suomalaisen Finelcomp oy:n koko osakekannan. Myyjinä kaupassa ovat Juuri Partners sekä yhtiön toimiva johto ja muita avainhenkilöitä.

Ruotsalaisomistukseen siirtynyt Finelcomp on sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointiratkaisujen valmistaja. Sähkökeskusmekaniikan lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen ohutlevyosien sopimusvalmistusta.

Vuonna 1988 perustettu Finelcomp toimii Outokummussa, missä se työllistää noin 100 henkilöä. Vahvassa kasvuvauhdissa olevan yhtiön tämänvuotinen liikevaihto tulee olemaan noin 22 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa noin 30 prosentin kasvua edellisvuoteen verrattuna.

Kaupan myötä yhtiöstä tulee osa merkittävää teknologiakonsernia. Kamic Group on yksityisomisteinen konserni, joka ostaa, omistaa ja kehittää teollisuuden teknologiayrityksiä valituilla markkina-alueilla. Yhtymään kuuluu noin 40 kaupan ja valmistuksen alalla toimivaa yritystä ja sen palveluksessa on noin 1 500 työntekijää 14 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Finelcomp toimii Kamic Groupin Installation-liiketoiminta-alueeseen kuuluvana itsenäisenä yrityksenä.

Syksyn Onnimarkkinat ovat alkaneet!