Enersense ostaa Unified Chargersin

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International oyj on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se ostaa suomalaisen sähköautojen pika- ja suurteholatausasemia valmistavan Unified Chargers oy:n.

Unified Chargers tarjoaa edistyksellisiä ja räätälöitäviä latausratkaisuja julkisiin kohteisiin ja raskaan liikenteen tarpeisiin sekä älykkäitä palveluita latausasemaoperointiin. Hankinta vahvistaa Enersensen asemaa latausratkaisujen toimituksissa. Yritysosto odotetaan saatavan päätökseen marraskuussa 2022.

Enersensellä on jo aiemmin vahva tausta toimimisesta eri latauslaiteratkaisuja tarjoavien yritysten asentaja- ja huoltokumppanina ja tämä toiminta jatkuu kuten ennenkin. Enersense tarjoaa latausratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille kokonaisvaltaisena palveluna kiinteistökartoituksesta latausjärjestelmän asennukseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon asti.

Sähköisen liikenteen edistämiseksi Enersense on tehnyt myös sijoituksen taloyhtiöille, yrityksille ja julkisiin tiloihin latausjärjestelmiä toimittavaan Parkkisähkö oy:hyn. Strategisen kumppanuuden myötä Enersensen omistusosuus Parkkisähköstä on 10 prosenttia.

– Haluamme olla vahvasti mukana sähköistämässä liikennettä ja nousta keskeiseksi toimijaksi myös sähköisen liikkumisen markkinalla. Kehittyvässä markkinassa on valtava potentiaali ja kasvumahdollisuudet ja uskon, että yhdessä pystymme lunastamaan odotukset, joita meillä liikenteen sähköistymiseen liittyen on, Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopainen toteaa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!