Caverion osti Trentecin liiketoiminnan

Trentec oy:n liiketoiminta ja sen noin 20 ammattilaista Turussa ja Porissa siirtyivät 1.6. alkaen osaksi Caverion oyj:tä. Toteutettava liiketoimintakauppa on osa Caverionin ja Assemblinin yhdistymistä yhdeksi konserniksi.

Trentec on keskittynyt kiinteistöautomaatioprojekteihin ja niihin liittyvään huoltoon, ylläpitoon sekä etähallintapalveluihin.

”Trentecilla on pitkä paikallinen historia, vakaa asiakaskunta ja erityisosaamista vaativissa kiinteistöautomaatioprojekteissa sekä kohteiden ylläpidossa Länsi-Suomessa. Länsirannikon kiinteistöautomaatiopalveluiden markkinatilanne on rakentamisen vallitsevasta suhdanteesta huolimatta vakaa”, Caverion Suomi oy:n head of smart technologies Tapio Lajunen sanoo.

”Henkilöstöllemme tämä on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa markkinoiden johtavassa yhtiössä. Jatkamme asiakkaidemme palvelua samoilla tiimeillä sekä Turussa että Porissa, ja osana Caverionia voimme tarjota myös entistä laajemmin palveluita. Turussa muutamme Caverionin toimipisteeseen, ja Porissa tiimi jatkaa nykyisissä tiloissa”, Trentecin toimitusjohtaja Reima Nurmi kertoo. 

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!