Asentajastipendit kolmelle nuorelle

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö myönsi toukokuussa 500 euron arvoiset asentajastipendit Kalle Seuraselle, Veikka Siivoselle ja Miikka Väisäselle.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö on myöntänyt historiansa ensimmäiset asentajastipendit. Stipendit jaettiin toukokuussa oppilaitosten esitysten pohjalta kolmelle toisen asteen oppilaitoksesta valmistuneelle sähköasentajalle.

Asentajastipendin saaneista Kalle Seuranen opiskeli Lohjalla toimivassa Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksiassa, Veikka Siivonen Kokemäellä sijaitsevassa Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedussa ja Miikka Väisänen Hämeenlinnassa Ammattiopisto Tavastiassa. Stipendit ovat arvoltaan 500 euroa.

Asentajastipendin myöntöperiaatteena on, että oppilaitos esittää stipendin saajaa sähkö- ja automaatioalan opinnot hyvällä menestyksellä ja asenteella suorittaneelle henkilölle, joka on pärjännyt myös työharjoittelussa kaikkien pelisääntöjen mukaan. Lisäksi stipendissä painotetaan sähkötyöturvallisuutta, ammatillista kehittymistä ja työsuoritusten dokumentointia.
   

Ari Uusitalo, teksti

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!