Asentajastipendit kolmelle nuorelle

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö myönsi toukokuussa 500 euron arvoiset asentajastipendit Kalle Seuraselle, Veikka Siivoselle ja Miikka Väisäselle.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö on myöntänyt historiansa ensimmäiset asentajastipendit. Stipendit jaettiin toukokuussa oppilaitosten esitysten pohjalta kolmelle toisen asteen oppilaitoksesta valmistuneelle sähköasentajalle.

SM Extra audioartikkelit

Asentajastipendin saaneista Kalle Seuranen opiskeli Lohjalla toimivassa Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksiassa, Veikka Siivonen Kokemäellä sijaitsevassa Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedussa ja Miikka Väisänen Hämeenlinnassa Ammattiopisto Tavastiassa. Stipendit ovat arvoltaan 500 euroa.

Asentajastipendin myöntöperiaatteena on, että oppilaitos esittää stipendin saajaa sähkö- ja automaatioalan opinnot hyvällä menestyksellä ja asenteella suorittaneelle henkilölle, joka on pärjännyt myös työharjoittelussa kaikkien pelisääntöjen mukaan. Lisäksi stipendissä painotetaan sähkötyöturvallisuutta, ammatillista kehittymistä ja työsuoritusten dokumentointia.
   

Ari Uusitalo, teksti