Asentajastipendi seitsemälle valmistuneelle

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö myöntää vuosittain stipendejä opinnoissaan menestyneille sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon suorittajille.

SM Extra audioartikkelit

Vantaan ammattiopisto Variasta sähköasentajaksi valmistunut Ona Piskunen on yksi vuoden 2023 asentajastipendin saajista.
Vantaan ammattiopisto Variasta sähköasentajaksi valmistunut Ona Piskunen on yksi vuoden 2023 asentajastipendin saajista.

Stipendin myöntämisperusteisiin kuuluu, että asentajastipendiä koskevan esityksen on tultava oppilaitokselta, jossa opiskelija on suorittanut hyväksytysti sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon tai on loppusuoralla näissä opinnoissaan.

Vuoden 2023 asentajastipendi myönnettiin seitsemälle toisen asteen oppilaitoksesta sähköasentajaksi valmistuneelle. 500 euron suuruiset stipendit myönnettiin kiinteistöille ja teollisuudelle sähköistyspalveluita tarjoavan, Lahdessa vuonna 1930 perustetun, LSK:n rahastosta.

Stipendin saaneista Arttu Miettinen opiskeli Ylä-Savon ammattiopistossa, Riku Laukkanen Raision seudun koulutuskuntayhtymässä, Markus Harjula Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradiassa, Eemeli Laine Salon seudun ammattiopistossa, Ona Piskunen Vantaan ammattiopisto Variassa, Robert Enroth Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksiassa ja Kaido Motin Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksissa.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö edistää sähköalan koulutus- ja tutkimustoimintaa myöntämällä erilaisia stipendejä ja apurahoja sähköalan koti- tai ulkomaisia jatko-opintoja tai tutkimustyötä varten.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!