Ahlsell ja Tarviketukku yhdistyvät

Tekniseen tukkukauppaan keskittynyt Ahlsell oy ja pk-yritysten palvelemiseen erikoistunut tekninen tukkukauppa Tarviketukku / Lognet Team oy yhdistävät voimansa, kun Ahlsell ostaa Lognet Teamin koko osakekannan.

Ahlsellin ja Tarviketukun toiminnoissa ei ole päällekkäisyyksiä. Kauppa toteuttaa Ahlsellin strategiaa ja tuo yritykseen sekä uudenlaista, kiinnostavaa osaamista että lähinnä mikro- ja pk-yrityksistä koostuvan uuden asiakaskunnan. Tarviketukulla on yli 16 000 asiakasta ympäri Suomen.

– Tarviketukulla on erittäin vahvaa myynnin ja asiakaspalvelun osaamista ja mikro- ja pk-yritysten tuntemusta, myös sellaisilla aloilla, joilla Ahlsell ei ole aiemmin toiminut, kuten konepajoilla, korjaamotoiminnassa tai logistiikassa. Tarviketukun tehokas puhelimitse tehtävä tekninen myynti on esimerkki Ahlsellin näkökulmasta uudesta, strategisesti tärkeästä osaamisesta, Ahlsell oy:n toimitusjohtaja Tomi Gardemeister kertoo.

Tarviketukun kaikki 29 henkilöä siirtyvät Ahlsellin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Yritys jatkaa toistaiseksi liiketoimintaansa omalla brändillään, osana Ahlsell-konsernia.