Wirmax osti enemmistön Fiksusähkö oy:stä

Wirmax-konserni laajentaa osaamistaan hankkimalla osake-enemmistön aurinkosähköasennuksiin erikoistuneesta Fiksusähkö oy:stä.

SM Extra audioartikkelit

Fiksusähkön toimitusjohtaja Pasi Savolan ja Wirmaxin Sampo Kauton mukaan aurinkosähköjärjestelmät kannattaa tilata jo nyt jos voimalan haluaa käyttöön ensi vuonna. ”Kysyntä tulee kiihtymään ja toimitusajat pitenevät.”
Fiksusähkön toimitusjohtaja Pasi Savolan ja Wirmaxin Sampo Kauton mukaan aurinkosähköjärjestelmä kannattaa tilata nyt jos voimalan haluaa käyttöön ensi vuonna. ”Kysyntä tulee kiihtymään ja toimitusajat pitenevät.”

Espoolainen Fiksusähkö oy toimittaa aurinkovoimaloita yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille ja yrityksille. Wirmaxin hallituksen puheenjohtaja Sampo Kauton mukaan yrityskauppa laajentaa Wirmaxin osaamista energiamurrokseen liittyvien tekniikoiden tarjoajana.

– Uusiutuvat energialähteet yhdistettynä fiksuun automaatioon tuovat asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Tavoitteemme on tarjota kaikki tekniikka samalta luukulta ja tämä järjestely on olennainen osa tulevaa kehitystämme, Kautto sanoo.

Wirmax-konserni työllistää yli 100 talotekniikan ammattilaista pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Oulussa.