Vuoden sähkösuunnittelija on Insinööritoimisto Havukorpi Oy

Insinööritoimisto Havukorpi Oy on pieni vihtiläinen perheyritys, jonka periaatteena on aina ollut keskittyä olennaiseen toimintaan varmalla ammattitaidolla.

Tunnustus luovutettiin 17.8. Sähköisen talotekniikan rakennuttajaseminaarissa hotelli Crowne Plazassa Helsingissä. Kuvassa Raklin toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen, STULin puheenjohtaja Jarmo Töyräs, Havukorpi Oy:n toimitusjohtaja Simo Havukorpi, suunnittelupäällikkö Teemu Varis, sähkösuunnittelija Niko Hemtman, hallituksen puheenjohtaja Tarja Havukorpi ja sähkösuunnittelija John Rantanen sekä STULin toimitusjohtaja Kai Puustinen ja NSS:n toimitusjohtaja Markku Säkö.

Insinööritoimisto Havukorpi Oy on erikoistunut kiinteistöjen sähkösuunnitteluun, automaatioon ja paloilmoitin- ja turvajärjestelmien suunnitteluun. Vuonna 1986 perustettu yritys työllistää kolme henkeä. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli 270 tuhatta euroa ja tilikauden tulos 31 tuhatta euroa.

Yrityksen tuoreimpiin referensseihin kuuluu esimerkiksi Vihdin kirkon peruskorjauksen sähkö-, valaistus- ja automaatiosuunnittelu, sähköautojen älykkäiden latausjärjestelmien suunnittelua, useita toimitila- ja liikekiinteistöjä sekä monipuolisia omakotitalokohteita.

– Varsinkin omakotitalopuolella me olemme erikoistuneet KNX-taloautomaatioon. Järjestelmien integrointi ja ohjelmointi on meidän vahvin osaamisalueemme, yrityksen suunnittelupäällikkö Teemu Varis kertoo Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton tiedotteessa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!