Uusi Onninen Express -myymälä avautui tänään Helsingissä

Talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisten palvelut pääkaupunkiseudulla paranevat, kun Helsingin viides Onninen Express -myymälä avautui Herttoniemessä.

Uuden myymälän suunnittelussa on yrityksen mukaan panostettu laajaan sähkö- ja LVI-tuotteiden sekä työvälineiden valikoimaan. Myymälätilaa on 1 800 neliömetriä, ja kaikki tuotteet varastoidaan sisätiloissa. Myymälän valikoimassa on noin 9 000 tuotetta. Toisesta kerroksesta löytyy muun muassa mittava työvaatevalikoima.

”Yritysasiakkaillemme on tärkeää, että valikoima on heti saatavilla nopeisiinkin tarpeisiin ja että tuotteiden saatavuuteen voi luottaa. Nämä ovat vahvuuksiamme kotimaisena toimijana”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi sanoo.

Koko Herttoniemen-myymälän valikoima on tilattavissa myös verkkokaupasta ja noudettavissa valmiiksi kerättynä myymälästä viimeistään kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua. Lisäksi Onnisen koko tuotevalikoimasta voi tilata tuotteita seuraavalle päivälle suoraan työmaalle tai myymälästä noudettavaksi.

Herttoniemen lisäksi Helsingissä on Onninen Express -myymälät Itäkeskuksessa, Konalassa, Oulunkylässä ja Pasilassa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!