STK perehdyttää sähköalan uusia työntekijöitä

STK on yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii sähköistysalan kilpailukyvyn edistäjänä ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.
STK on yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii sähköistysalan kilpailukyvyn edistäjänä ja yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry STK tarjoaa sähköalan uusille työntekijöille kattavan maksuttoman perehdytyksen liittyen Sähkönumerot.fi-palvelun ja ETIM-standardin toimintaan.

Sähköalan toimitusketjussa on yhä tärkeämpää, että tuotteista löytyy kattavasti tietoa. Erityisesti ETIM-tuoteluokittelustandardin mukaiset tekniset tiedot ovat keskiössä, sillä ne määrittelevät tuotetietojen sisällön ja esitystavan. Tämän myötä ne ovat oleellinen osa sähköalan työntekijöiden perehdytystä ja niiden osaaminen palvelee koko toimitusketjua.

Sähkönumerot.fi -palvelun koulutuksessa käydään läpi palvelun hallintaa, sekä uusien tuotteiden ja niiden tietojen täydentämistä. ETIM-perehdytyksessä tutustutaan tuoteluokittelujärjestelmään ja tuotteen ETIM-luokan määritykseen. Luokittelu selkeyttää tuotteiden löytämistä ja mahdollista tuotevertailua.

STK:n tarjoamat perehdytykset kytkeytyvät toisiinsa, sillä Sähkönumerot.fi-palveluun syötettävät tuotteet tulee päivittää ETIM-standardin mukaisilla teknisillä tuotetiedoilla.

Tulevat perehdytysajankohdat:
Sähkönumerot-perehdytys 30.5.
ETIM-perehdytys 6.6.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa SKT:n sivuilta

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!