Sari Rissasesta STULin lakiasiainjohtaja ja STTA:n toimitusjohtaja

OTM, VT Sari Rissanen on nimitetty Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi sekä Sähkötekniset työnantajat STTA ry:n toimitusjohtajaksi 1.5. alkaen.

Uusissa tehtävissään Rissanen johtaa STULin Laki- ja työsuhdeasiat -tiimiä sekä vastaa STTA:n operatiivisesta toiminnasta.

STULin työmarkkina- ja lakiasioiden johtaja sekä STTA:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Esa Larsén eläköityy 31.8., ja hänet on nimitetty senior advisoriksi ajaksi 1.5. – 31.8.2024.

– Valitsemalla lakiasiainjohtajan tiimimme sisältä varmistamme, että jäsentemme suuresti arvostamat laki- ja työsuhdepalvelut jatkavat kehittymistään siltä vahvalta pohjalta, joka Esan johdolla on rakennettu. Haluankin kiittää Esaa hänen esimerkillisestä työstään sähköalan laki- ja työsuhdeosaamisen tason ja käytäntöjen kehittämisestä niiden nykyiselle tasolle, toteaa STULin toimitusjohtaja Marko Utriainen.

– Rissasella on laajaa osaamista sähköalaan liittyvästä juridiikasta. Hänen monipuolinen kokemuksensa alalta auttaa meitä jäsentemme yhteisten etujen valvomisessa sähköteknistä rakentamista ja korjaamista koskevien asioiden käsittelyssä, kommentoi STTA:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Karppinen.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!