Saipu ja STT-konserni yhdistyivät

Saipu oy on nostanut omistusosuuden Suomen talotekniikka oy:stä (STT) 100 prosenttiin.

SM Extra audioartikkelit

Saipu on nostanut omistusosuuden STT:stä 100 prosenttiin vauhdittaakseen yhtiöiden toimintojen yhdistämistä. Tästä lähtien Saipun ja STT-konsernin liiketoimintaa johdetaan yhtenä yrityksenä. STT:n tytäryritykset jatkavat toistaiseksi omina juridisina yhtiöinään.

Suomen talotekniikan toimitusjohtaja Reima Alanko on jättänyt tehtävänsä ja yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Saipun toimitusjohtaja Kari Varkki.

Konsernin mukaan järjestely mahdollistaa asiakaspalvelun laajentamisen sekä parantaa sen tehokkuutta ja sen myötä kilpailukykyä.

Saipu-STT-konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa.

Konserni työllistää 500 talotekniikan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Mäntsälässä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Mikkelissä sekä Pieksämäellä.