Sähköliitto järjestää työnseisauksen Loviisan ydinvoimalaitoksella

Työnseisaukset ovat osa Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n hallituksen sosiaaliturva- ja työelämätoimia vastustavaa kampanjaa.

Työnseisaus järjestetään torstaina Fortum Power and Heatin Loviisan ydinvoimalaitoksella, pois lukien käyttö- ja suojeluorganisaatio, Espoon kaukolämpöverkon rakennus- ja kunnossapitotöissä sekä Gasumin kuudella biokaasulaitoksella.

Sähköliittolaiset, jotka ovat näiden työpaikkojen omia työntekijöitä, keskeyttävät työt torstaina 5. lokakuuta kello 14.30-15.30. Sähköntuotanto ja laitosten turvallisuus eivät vaarannu työnseisauksen takia.

Viime viikolla Sähköliitto järjesti työnseisauksia Kemijoki Oy:n vesivoimalaitoksilla, Veitsiluodon sahalla, Olkiluodon voimalaitosten kunnossapitoyksiköissä ja Turku Energian sähkön- ja lämmönjakelussa ja voimalaitoksilla.

Lisäksi eri teollisuusyrityksissä työskentelevät sähköliittolaiset osallistuvat työpaikoillaan järjestettäviin Teollisuusliiton työnseisauksiin. Ammattiliitot kertovat ennakkoon suunnitelluista toimistaan aina neljä päivää ennen toteutusta. Tiedossa olevat toimet on koottu SAK:n sivuille.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!