QMG ostaa Tornion ilmastointitekniikan

Toni Syrjälä ja Heikki Kiiskilä takanaan Tornion uusi taideteos Kojamo. Kuva: Jyrki Nikkilä
Toni Syrjälä ja Heikki Kiiskilä takanaan Tornion uusi taideteos Kojamo. Kuva Jyrki Nikkilä.

Quattro Mikenti Group oy (QMG) ostaa LVIA-urakoitsija Tornion ilmastointitekniikka oy:n ja sen tytäryhtiön sähköurakoitsija Virta-Works oy:n.

SM Extra audioartikkelit

Tornion ilmastointitekniikka ja Virta-Works tarjoavat Meri-Lapissa LVIA- ja sähköurakoinnin palveluita sekä paineilmaratkaisuja valtakunnallisesti. Yhtiöiden asiakkaat ovat suurimmalta osalta teollisuuden, kaivannaisteollisuuden sekä kaupan suuria ja keskisuuria yrityksiä. Sähköurakoinnissa kasvualana erottuu vahva osaaminen kaivosteollisuuden palveluntuottajana.

Yhtiöiden liikevaihto oli 3,5 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja ne työllistävät 23 ammattilaista Torniossa ja Rovaniemellä. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta henkilöstön asemaan, vaan se jatkaa nykyisissä tehtävissään. Omistaja-yrittäjä Toni Syrjälä jatkaa yritysten vetäjänä sekä QMG:n osakkaana.

– Tornion ilmastointitekniikka ja Virta-Works täydentävät QMG:n verkostoa Länsi-Lapissa ja Pohjois-Suomessa. Niillä on myös mielenkiintoista osaamista muun muassa teollisuudessa. QMG-konserniin kuuluvat täällä entuudestaan Paikallis-sähkö, Capcon, Movitek sekä Kokkolan LVIS-palvelu, QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä kertoo.

QMG:n tiedote

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!