Putkiremonttilive seuraa tahtituotantoa

Pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan palveluyhtiö Fira on avannut koko kansan Putkiremonttiliven, jossa kuka vain pääsee seuraamaan oikean putkiremonttityömaan etenemistä ja tapahtumia.

SM Extra audioartikkelit

Putkiremonttiliveä lähetetään Helsingin Kannelmäessä sijaitsevan taloyhtiön työmaalta 30.10. – 10.11. välisenä aikana. Tällä viikolla työmaalla keskitytään rauhassa laatoitustöihin, mutta todellinen tohina käynnistyy ensi viikolla, kun työmaalle tulevat niin porarit, LVI- ja sähköasentajat, maalarit, listoittajat kuin siivoajatkin.

Esimerkkihuoneiston reaaliaikaista näkymää seurataan arkisin kello 7–15. Muina aikoina kanavalla voi tutustua aiempien päivien pohjalta tehtyihin koostevideoihin. Live-seurannassa esitellään Firan tarkasti aikataulutettuun tahtituotantoon perustuvaa kahden viikon putkiremontti -konseptia.

− Yksi suurimmista asukkaiden huolenaiheista on, pääseekö remontoituun kotiin siinä aikataulussa, kun on luvattu. Siitä saimme ajatuksen, että mitä jos ihmiset voisivat seurata, mitä putkiremonttityömaalla oikeasti tapahtuu. Putkiremonttiliven lisäksi päätimme julkaista myös eri työvaiheiden aikataulutuksen. Työvaiheiden tarkka suunnittelu ja toteutuksen organisointi on välttämätöntä aikataulussa pysymisen kannalta, Firan asuntokorjausten linjajohtaja Sami Kokkonen kertoo yrityksen tiedotteessa.

Putkiremonttilive on katsottavissa kahden viikon ajan osoitteessa https://fira.fi/oispa-putkiremontti. Sivuilla on julkaistu myös eri työvaiheiden tarkka aikataulu. Videolla näkyvät asentajat ovat Firan aliurakoitsija TA Harju Oy:n työntekijöitä.