Pipelife hallinnoi tuotetietoaan automaattisesti

Pipelife Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää ja Sähköteknisen kaupan liiton toimitusjohtaja Sallamaari Muhonen seuraavat, kun STK:n hallituksen puheenjohtaja Martti Forss Onniselta kiittää ratkaisumyyjä Tuomo Savolaista esimerkillisestä tuotetietotyöstä.
Pipelife Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää ja Sähköteknisen kaupan liiton toimitusjohtaja Sallamaari Muhonen seuraavat, kun STK:n hallituksen puheenjohtaja Martti Forss Onniselta kiittää ratkaisumyyjä Tuomo Savolaista esimerkillisestä tuotetietotyöstä. Kuva STK ry.

Pipelife Finland oy on ensimmäinen yritys Suomessa, joka pystyy hakemaan sähkönumeroita ja hallinnoimaan tuotteiden tuotetietoa Sähkönumerot.fi-sivustolla automaattisesti rajapinnan avulla.

Sähköteknisen kaupan liitto ry (STK) on palkinnut Pipelife Finlandin ”Esimerkillisenä tuotetietojen päivittäjänä 2022”. STK ylläpitää sähkönumerojärjestelmää sekä sähköteknisten tuotteiden Sähkönumerot.fi-tuotetietopalvelua, joka sisältää kattavat tiedot noin 250 000 aktiivisesta tuotteesta.

Pipelifen ja STK:n yhteistyöprojektissa valmistui syksyllä 2022 rajapintaintegraatio toimittajan sekä STK:n tietokantojen välille. Se mahdollistaa tuotetiedon tehokkaan liikkumisen toimittajalta aina loppuasiakkaalle asti.

– Missiomme on lisätä digitaalisuutta tuotetiedoissa ja ottaa digitaalisia välineitä käyttöön silloin, kun se on mahdollista. Hyvässä kunnossa oleva, standardoitu tuotetieto ja rajapintojen hyödyntäminen vähentävät toimittajien manuaalista työtä, nopeuttavat tiedonkulkua ja vähentävät inhimillisiä virheitä, STK:n kehityspäällikkö Katri Huhtinen kertoo.

Pipelifen tuotetietokannan ja Sähkönumerot.fi:n välille luodun automaattisen rajapinnan tavoitteena on nopeuttaa ja tehostaa tiedonkulkua.

– Uusi rajapinta mahdollistaa myös uuden sähkönumeron hakemisen suoraan Pipelifen tuotetietojärjestelmän kautta. Tämä onnistuu meidän järjestelmässämme ylläpidettyjen tuotetietojen ansiosta, projektin vetäjä Katri Marjeta Pipelifelta sanoo.

Syksyn Onnimarkkinat ovat alkaneet!