Onninen avaa uuden teknisen tukkukaupan myymälän Tampereella

Onninen Express Sarankulma havainnekuva

Tampereen Sarankulman uusi Onninen Mega Express -myymälä laajentaa talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille suunnattuja palveluja Pirkanmaalla.

Uusi myymälä vastaa Tampereen seudun kasvavaan rakentamisen ja remontoimisen tuotteiden kysyntään. Onninen Mega Express -myymälä on kooltaan 6 500 neliömetriä eli lähes jalkapallokentän kokoinen. Onnisen mukaan se on Suomen suurin teknisen tukkukaupan myymälä. Myymälä avautuu asiakkaille 22. huhtikuuta.

Valikoimassa on lähes 20 000 sähkö- ja LVI-tuotetta sekä työvälinettä. Valikoimaa kasvatetaan asiakastoiveiden mukaisesti. Vihreään siirtymään liittyviä tuotteita on koko ajan enemmän kaikissa tuoteryhmissä, ja niiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.

– Onninen Express -myymälä palvelee päivittäisissä tarpeissa vihreän siirtymän yrittäjiä, kun työmailla tarvitaan tarvikkeita esimerkiksi aurinkopaneeleihin, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi sanoo.

Onnisen myymälälukumäärä Tampereella kasvaa nyt kolmeen: Onninen palvelee yritysasiakkaita Sarankulman lisäksi Kalkussa ja Nekalassa.

– Kaikissa Tampereen-myymälöissämme on tarjolla talotekniikan parhaat tuotteet ja kattava valikoima. Kalkussa keskitytään lisäksi erityisesti teollisuuden ja infra-alan ammattilaisten tuotteistoon. Nekalan-myymälä puolestaan palvelee jatkossakin keskustan tuntumassa olevia rakentajia, Tuomi kertoo.

– Kaikki tuotteet on sijoitettu sisätiloihin. Uutuutena on sisään ajettava halli. Asiakkaat pystyvät noutamaan ja lastaamaan suurikokoisetkin tuotteet säältä suojassa. Auton voi jättää parkkiin siksi ajaksi, kun jatkaa muiden tuotteiden keräilyä myymälässä, Tuomi kertoo.

Kesästä alkaen asiointi on mahdollista ympäri vuorokauden Onnisen mobiilisovelluksen avulla. Koko myymälän valikoima on tilattavissa myös verkkokaupasta ja noudettavissa valmiiksi kerättynä myymälästä viimeistään kahden tunnin kuluttua tilauksesta.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!