NordicEPODille merkittäviä investointeja kapasiteetin kasvattamiseen

Eaton toimittaa NordicEPODille Vantaan uudella tehtaalla valmistettuja 9395X UPS-laitteita. Kuva: Eaton.
Eaton toimittaa NordicEPODille Vantaan uudella tehtaalla valmistettuja 9395X UPS-laitteita. Kuva: Eaton.

Datakeskusteollisuudelle suunniteltujen standardoitujen tehomoduulien valmistukseen ja integrointiin erikoistunut NordicEPOD on saanut strategisen investoinnin sekä datakeskusten suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistuneelta CTS Nordicsilta että energianhallinnan yritykseltä Eatonilta.

NordicEPOD auttaa yksinkertaistamaan datakeskusten rakentamista, pienentämään kustannuksia ja rakentamisajan kestoa. Tämä tuo parannuksia NordicEPODin asiakkaille nopeasti kasvavalla konesalialalla. Jokainen vakiomallin mukaisesti rakennettu EPOD sisältää virta-, varavoima-, jäähdytys- ja ohjausjärjestelmät, kuten häiriöttömät sähkönsyötön järjestelmät (UPS), kytkinlaitteet ja jopa 2 MW:n sähkötehoa tukevat virranjakelujärjestelmät. EPOD on suunniteltu sijoitettavaksi sähköverkon ja datakeskuksen suojattavan kriittisen IT-infrastruktuurin väliin. Kaikki tehtaalta lähtevät EPODit ovat täysin digitaalisia ja asiakkaalle tarjottava käyttöönotto mahdollistaa niiden integroinnin ja toimivuuden jo olemassa olevien järjestelmien kanssa.

”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Eatonin kanssa. Heidän kansainvälisen organisaationsa ja sitoutumisensa NordicEPODiin auttaa meitä kasvattamaan tuotantoamme merkittävästi. Jatkossa toimitusvarmuutemme sekä kykymme vastata asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin paranevat entisestään”, sanoo NordicEPODin pääjohtaja Morten Molven.

Suurempi tehdas kasvavaan kysyntään

Yhteistyösopimuksen seurauksena Oslossa sijaitsevan NordicEPOD-tehtaan tuotantoa lisätään viipymättä. Elokuussa avataan nykyistä tilaajakantaa palveleva suurempi tehdas, jonka kapasiteetti on yli 500 MW EPODia vuodessa.

”NordicEPOD kuuluu jo xModular-kumppanuusohjelmaamme, ja tämä sopimus lujittaa suhdettamme. CTS Nordics ja NordicEPOD ovat yhdistäneet voimansa ainutlaatuisesti tuodakseen muutosta markkinalle ja tuottaakseen uutta arvoa datakeskusoperaattoreille. Molemmat on perustettu palvelemaan ja keskittymään yksinomaan datakeskusteollisuuteen. Markkinoiden tarpeisiin vastaaminen edellyttää juuri tällaista innovaatiota ja mittakaavaa”, sanoo Eatonin strategisista asiakkuuksista ja kumppanuuksista vastaava varatoimitusjohtaja Ciarán Forde.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!