Mikko Yrjönen Sähkösuunnittelijat NSS ry:n puheenjohtajaksi

Mikko Yrjönen kiitti NSS:n nykyistä puheenjohtajaa Jonne Järvistä yhdistyksen 23.11. pidetyssä syyskokouksessa. Kuva NSS.
Mikko Yrjönen kiitti NSS:n nykyistä puheenjohtajaa Jonne Järvistä yhdistyksen 23.11. pidetyssä syyskokouksessa.

Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:n toimitusjohtaja Mikko Yrjönen tunnetaan sähkösuunnittelun kehityshankkeisiin ja koulutustoimintaan aktiivisesti vaikuttavana ja osallistuvana ammattilaisena.

Mikko Yrjönen jatkaa Jonne Järvisen työtä Sähkösuunnittelijat NSS ry:n puheenjohtajana vuodenvaihteesta eteenpäin seuraavien neljän vuoden ajan.

– Lähden johtamaan NSS ry:tä iloisin ja motivoitunein mielin. Yhdistyksen toiminnassa on hyvä tekemisen meininki ja jäsenistölle on luotu uusia palveluita. Paikoilleen ei ole kuitenkaan syytä jämähtää, vaan tukea jatkossakin jäsenyritysten ja suunnittelijoiden mahdollisuuksia laadukkaan ja kannattavan sähkösuunnittelutoiminnan saralla. Sähköala tarjoaa meille kaikille erittäin hyvät näkymät tuleville vuosille. Jatkamme yhdessä luodun strategian mukaista tekemistä ja haluamme saada jäsenet entistä innokkaammin osallistumaan yhdistyksen toimintaan, Yrjönen sanoo.

NSS:n hallituksessa uusina jäseninä aloittavat yksikönjohtaja Niklas Lind Sweco Finland Oy:stä ja suunnittelupäällikkö Jyrki Lahtinen Ramboll Finland Oy:stä. Hallituksessa jatkavat Äyräväinen Oy:n yksikön päällikkö Henri Malassu, Karawatski Oy:n toimitusjohtaja Iiro Karawatski, Sitowise Oy:n johtava asiantuntija Keijo Kuvaja ja Rejlers Rakentaminen Oy:n DI Suvi Lapinvuo.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!