Jarmo Töyräs STULin puheenjohtajaksi

Jarmo Töyräs. Kuva Ari Uusitalo.
Jarmo Töyräs. Kuva Ari Uusitalo.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n Hämeenlinnan Aulangolla 26.11. kokoontunut liittokokous valitsi Jarmo Töyräksen liiton uudeksi puheenjohtajaksi. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Kimmo Hallamaa ja Antti Kurvi. Uusien puheenjohtajien toimikausi alkaa 1.1.2022.

Sähköinsinööri, eMBA, Jarmo Töyräs on toiminut viime vuoden lopusta lähtien lahtelaisen LSK Groupin talotekniikkapalveluiden liiketoimintajohtajana. Vuonna 1930 perustettu LSK työllistää noin 300 teknisten alojen ammattilaista. Aikaisemmin hän on työskennellyt esimerkiksi Aro Yhtiöiden toimitusjohtajana ja Aro Systems oy:n varatoimitusjohtajana. Vapaa-ajalla Jarmon kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat esimerkiksi jääkiekko ja pyöräily.

Diplomi-insinööri Kimmo Hallamaa ryhtyi yrittäjäksi ja Sähkö oy Turun toimitusjohtajaksi vuonna 2008 tehtyään tätä ennen pitkän uran kone- ja metalliteollisuuden kansainvälisissä tehtävissä. Hänet valittiin Euroopan sähköurakoitsijaliittojen kattojärjestö EuropeOnin varapuheenjohtajaksi 7.10. Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton edustajana. Suomen lisäksi Kimmo on asunut esimerkiksi Kiinassa ja Japanissa.

Antti Kurvi perusti johtamansa Teleurakointi Titarin vuonna 1990. Nykyisin pelkästään turvallisuusjärjestelmien asennuksiin keskittyvä yritys työllistää Kotkassa kahdeksan henkeä. Hän toimii myös Turva-alan yrittäjät ry:n hallituksessa. Antin vapaa-ajan harrastuksiin on kuulunut jo useamman vuoden ajan kesämökin remontointi.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!