Instalco laajentaa yritysostolla toimialansa tarjontaa Suomessa

Instalco ostaa Sähkö-Äijät teollisuus oy:n (SÄT) ja vahvistaa tarjontaansa toimialansa asiakkaille Suomessa.

SM Extra audioartikkelit

Keski-Suomessa Jämsän seudulla sijaitsevan SÄT-yrityksen liikevaihto on noin 2,1 miljoonaa euroa ja sillä on 24 työntekijää.

Vuonna 2012 perustettu Sähkö-Äijät teollisuus on teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksiin erikoistunut sähköurakoitsija. Yhtiön asiakkaat koostuvat suurelta osin teollisuuden toimijoista ja energia-alan yrityksistä.

– SÄT oy on tervetullut lisä toimialaryhmäämme Suomessa. Yritys on osoittanut kypsää johtajuutta, yhteistyöhalukkuutta ja vahvaa kehitystä Suomen markkinoiden markkinaraossa, jonne on odotettavissa lisäinvestointeja tulevaisuudessa. Näemme hyviä mahdollisuuksia ristiinmyyntiin ja jatkuvaan, kannattavaan kasvuun, Instalco Finlandin sähköliiketoiminnan liiketoiminta-alueen johtaja Sami Vanhamäki sanoo.

SÄTillä on vahva markkina-asema alalla, ja se toteuttaa pääasiassa pieniä projekteja ja korkean katteen tuntiveloituksellisia huoltotöitä.

– Olemme jo tehneet tiivistä yhteistyötä useissa projekteissa Instalco-yhtiö Kyrön sähkön kanssa ja odotamme innolla kasvua yhdessä heidän ja muiden Instalco-yhtiöiden kanssa. Yhdessä voimme edetä entistä laajemmalla tarjonnalla, Sähkö-Äijät teollisuuden toimitusjohtaja Tuomo Hakala sanoo.