Elvak ostaa Stenforsin liiketoiminnan

Kempeleläinen talotekniikka-alan kasvuyritys Elvak oy laajentaa toimintaansa ostamalla oululaisen Stenfors oy:n liiketoiminnan. Järjestely vahvistaa Elvakin kasvua talotekniikan huolenpitopalveluissa ja rakennusautomaatiourakoinnissa.

SM Extra audioartikkelit

– Rakennusalan suhdanteet ovat voimakkaassa murroksessa ja huippukallis energia haastaa taloteknisiä järjestelmiä. Elvakin monipuoliset ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut takaavat talotekniikan kustannustehokkaan ylläpidon ja seurannan.Stenforsin kokemus ja merkittävä kohdemäärä vahvistavat palvelu- ja huoltoliiketoimintaamme, Elvakin toimitusjohtaja Timo Lehto sanoo.

Stenfors on vuonna 1973 perustettu rakennusautomaation uranuurtaja, jolla on toimipisteet Oulussa ja Helsingissä. Oulun toimipiste on vastannut tuotekehityksestä, tuotannosta sekä urakointi- ja huoltoliiketoiminnasta valtakunnallisesti. Helsingin toimipiste on tehnyt huolto- ja urakointiliiketoimintaa Uudellamaalla.

Yhtiön kuusi työntekijää siirtyvät liiketoimintakaupan myötä perustettavan uuden tytäryhtiön Elvak Service oy:n palvelukseen. Elvak Service toteuttaa Stenfors-rakennusautomaatiojärjestelmien huolto- ja elinkaaripalvelut. Sen toimitusjohtajana aloittaa Elvakin projektipäällikkö Ville Karhumaa.