Elcoline Group ostaa SSG Sahalan

Yrityskaupan myötä Elcoline tulee työllistämään noin 800 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihdon odotetaan kasvavan vuoden 2024 aikana sataan miljoonaan euroon.

SSG Sahala on vuonna 2008 perustettu, arvostettu kotimainen teknisten palveluiden tarjoaja, jolla on vahva asiakaskunta useilla eri teollisuudenaloilla. Yritys tuottaa kokonaiskunnossapitoa, etävalvontateknologialla toteutettavaa kunnonvalvontaa sekä kunnossapito- ja asennusprojekteja.

Yhtiö työllistää noin 200 henkilöä Varkaudessa, Kouvolassa, Joensuussa, Laukaassa, Myllykoskella, Mäntyharjussa ja Oulussa. SSG Sahalan liikevaihto tulee olemaan vuonna 2023 noin 20 miljoonaa euroa.

Elcoline on pohjoismainen teollisuuden teknisiin palveluihin erikoistunut kasvuyritys, jonka asiakkaita ovat kansainväliset teollisuusyritykset. Sen palveluvalikoima kattaa sähkö-, automaatio- ja instrumentointityöt, putkistojen asennukset ja hitsaukset sekä energiateollisuuden osien konepajavalmistuksen.

Yrityskaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!