Blogi: Uusi kirjoittaja esittäytyy

Salla opiskelee toista vuotta elektroniikkaa ja sähkötekniikkaa Aalto-yliopistossa.
Salla opiskelee toista vuotta elektroniikkaa ja sähkötekniikkaa Aalto-yliopistossa.

Matkani tänne alkoi niinkin kaukaa kuin Kuopiosta, jossa asuin koko nuoruusvuoteni.

Välivuosien aikana sain sitten päähäni hakea teknilliselle alalle, sillä pidän luonnontieteellisistä aineista ja varsinkin matematiikasta. Kaikista hakuvaihtoehdoista hain sähkölle, sillä tämä on todella monipuolinen ala ja se tarjoaa suuren kattauksen erilaisia työtehtäviä.

Suurena motivaationa tämän blogin kirjoittamiseen on saada ihmisiä ja varsinkin naisia kiinnostumaan tekniikasta ja sähköstä.

Sallan opiskelublogi

Varsinkin itselleni tekniikan alan miettiminen mahdollisena tulevaisuuden alana ja sinne vielä hakeneena oli todella uutta ja erilaista, sillä minullakin oli valitettavasti hieman ennakkoluuloja pärjäämisestäni tällaisella alalla. Turhaan kuitenkin pelkäsin, sillä tämä on tuntunut ainakin tähän asti todellakin omalta jutulta.

Viime kuukausi on mennyt todella nopeasti. Suurin syy siihen on tietenkin opiskelut ja töiden aloittaminen täällä Sähköinfolla teknisenä avustajana sekä tietenkin myös toinen toistaan kiinnostavammat vapaaehtoishommat ovat vieneet mennessään.

Hain siis kiltamme hallitukseen sihteeriksi ja mediamestariksi. Viimeinen vaalikokous on nyt saatu päätökseen ja hallitus sekä toimikunnat vuodelle 2021 on valittu. Tulevissa blogipostauksissa saatte siis kuulla opiskelujen lisäksi myös yliopiston kiltatoiminnasta vähän pintaa syvemmältä.

Salla

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!