BLC-konserni vahvistaa asemaansa yrityskaupoilla

BLC-konserni on 4.12. solmitulla kaupalla ostanut AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security oy:n, AM Lukkoasema oy:n ja Hardware Group Finland oy:n.

Yritysjärjestely kasvattaa BLC-konsernin liikevaihdon 44 miljoonasta eurosta 95 miljoonaan euroon ja kaksinkertaistaa henkilöstömäärän yli 500 henkilöön.

– BLC-konsernin tavoitteena on kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi turvaliiketoiminnassa. Tehty kauppa tukee tavoitetta ja sen myötä toimimme kuudella uudella paikkakunnalla, BLC-konsernin omistajan, Savonlinnan BLC-osuuskunnan, toimitusjohtaja Hannu Väänänen kertoo.

Kauppa myös täydentää konsernin liiketoimintakokonaisuutta. AM Security ja AM Lukkoasema tarjoavat lukitus- ja turvatekniikkaratkaisuja. AM Security on valtakunnallinen turvaurakoitsija ja Suomen suurin turvallisuusalan tukkuliike. Hardware Group Finland on avainpalvelu- ja lukitustuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Konserniin kuuluvat myös liiketoiminnot BLC Telecom oy ja BLC Turva oy.

– Lukitus- ja turvatekniikkaratkaisut kuuluvat myös BLC Turvan palveluihin. Tukkuliiketoiminta vahvistaa BLC:n toimintaa, Väänänen sanoo.

– BLC Turvan sekä AM Securityn, AM Lukkoaseman ja Hardware Group Finlandin toiminta jatkuu entisellään omien brändien alla, hän kertoo.

Jukka Nevalainen toimii BLC Turvan lisäksi myös AM Securityn toimitusjohtajana. AM Lukkoaseman ja Hardware Group Finlandin toimitusjohtajat jatkavat tehtävissään.

BLC-konserni toimii 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttori on Savonlinnassa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!