Assemblin osti Suomen Teollisuuskylmän

Assemblin oy on ostanut teollisia kylmäjärjestelmiä toimittavan Suomen Teollisuuskylmä oy:n koko osakekannan.

SM Extra audioartikkelit

Koko Suomen alueella toimivalla Teollisuuskylmällä on toimipisteet Tampereella, Turussa ja Tuusulassa. 25 henkilöä työllistävän yrityksen viime vuoden liikevaihto oli 8,7 miljoonaa euroa.

Kauppa vahvistaa pohjoismaiseen Assemblin-konserniin kuuluvan Assemblin oy:n kylmämarkkinaosuutta erityisesti elintarvike- ja prosessiteollisuudessa ja logistiikkakeskusten palveluntarjoajana. Yritys jatkaa toimintaansa omalla nimellään Assemblinin tytäryhtiönä. Yrityksen avainhenkilöt ja työntekijät jatkavat entisissä tehtävissään.

Assemblinin operatiiviseksi johtajaksi kesäkuussa valitun Jukka Jäppisen mukaan yrityskauppa täydentää hyvin Assemblinin liiketoimintaa Suomessa.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa Suomen Teollisuuskylmän henkilökunnan ja asiakkaat tervetulleiksi Assembliniin. STK on erittäin osaava, kehittyvä ja hyvin johdettu yritys, jonka henkilöstöä arvostetaan alalla todella paljon. Odotamme, että pystymme tekemään yhteistyötä ja laajentumaan toisiamme tukien koko jäähdytysvalikoimamme sekä muiden liiketoimintojemme kautta, Jäppinen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!