Suomilammi on ostanut Avecom Median

Yrityskaupan myötä Suomilammin asema tulee vahvistumaan ammattivideo- ja striimauslaitteiden jakelijana Suomessa.

Suomilammi Oy, joka on osa FSM Groupia, on jo vuodesta 1984 toiminut ammattivideo- ja striimaustekniikan asiantuntijana. Avecom Media Oy taas on yli 20 vuotta vanha yritys ja toimii ammattivideo- ja striimaustekniikan asiantuntijana ja jakelijana.

Yritykset ovat tehneet vuosia yhteistyötä, mutta myös toimineet toistensa kilpailijoina. Yritykset jatkavat kaupan jälkeen toistaiseksi itsenäisinä yhtiöinä: Suomilammin toimitusjohtajana jatkaa Tom Helminen ja Avecom Median toimitusjohtajana Ismo Paavola. Yritysjärjestelyistä ei seuraa henkilöstön vähennystarpeita.

-Yhdistämällä kahden vahvan toimijan voimavarat pystymme tarjoamaan entistäkin monipuolisempia ratkaisuja kilpailukykyisesti, Suomilammin toimitusjohtaja Tom Helminen kommentoi.

-On hienoa, että Avecomin toiminta jatkuu nykyisellään, ja panostamme entistä enemmän vahvaan kasvuun, jatkaa Avecom Median toimitusjohtaja Ismo Paavola. 

-Maailma on muuttunut pysyvästi, ja etätyöskentelyä ja etätapahtumia suositaan myös tulevaisuudessa aiempaa enemmän, kertoo FSM Oy:n toimitusjohtaja Harri af Hällström.

Lisää aiheesta Avecom Median ja Suomilammin tiedotteessa.