Sähköliitto järjestää työnseisauksia Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

Sähköliitto järjestää poliittisia työnseisauksia 21. – 23.11. Pirkanmaalla ja Uudellamaalla rakennustyömailla ja teollisuuskohteissa.

Lisäksi työnseisauksia järjestetään keskisuomalaisissa teollisuusyrityksissä ja useissa elintarviketeollisuuden kohteissa eri puolilla Suomea. Työnseisauksilla Sähköalojen ammattiliitto ry ilmoittaa vastustavansa Suomen hallituksen työlainsäädäntöön suunnittelemia muutoksia.

Elintarviketeollisuudessa pääsääntöisesti 24 tuntia kestäviä työnseisauksia järjestetään tällä viikolla esimerkiksi Fazerin ja Pandan makeistehtailla sekä useissa suurissa leipomoissa.

Tiistaina 21.11. työt pysäytetään esimerkiksi Harvia Finland Oy:n Muuramen tehtaalla ja Reka Kaapeli Oy:n Keuruun tehtaalla sekä useissa keskisuomalaisissa metsäteollisuuskohteissa.

Keskiviikkona 22.11. työt seisautetaan esimerkiksi Vantaalla Powerin myymälätyömaalla, kahdella espoolaisella kerrostalotyömaalla, Porvoon Energia Oy:n huoltotöissä, Martela Oyj:n Nummelan tehtaalla ja Teknos Oy:n Rajamäen tuotantolaitoksilla.

Torstaina 23.11. työnseisaus järjetetään esimerkiksi Tampereen ja Valkeakosken Koulukatujen koulujen rakennustyömailla sekä Bronto Skylift Oy Ab:n, Metso Finland Oy:n ja Tevo Lokomo Oy:n Tampereen tehtailla.

Työnseisausten piirissä ovat kaikki sähköistystyöt, joissa sovelletaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Työnseisausten ulkopuolella ovat hengen ja terveyden ja omaisuuden suojaamiseen liittyvät välttämättömät työt.

Lisätietoja Sähköliiton sivuilla

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!