QMG ostaa kuopiolaisen Sähköasennus Virtoon

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Kuopiossa toimivan Sähköasennus Virtoo oy:n, joka keskittyy sähköjärjestelmien uudistamiseen ja huoltopalveluihin.

SM Extra audioartikkelit

Vuonna 2010 perustettu Sähköasennus Virtoo tunnetaan asiakaslähtöisenä sähköalan palveluyrityksenä Kuopion alueella. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli noin 1,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 12 sähköammattilaista.

Kaupalla ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Sähköasennus Virtoon perustaja ja toimitusjohtaja Antti Pitkänen liittyy QMG:n emoyhtiö Nimlas Groupin omistajaohjelmaan.

– Palveluliiketoimintaan keskittyvä Virtoo täydentää erinomaisesti QMG:tä Pohjois-Savossa. Meillä on täällä entuudestaan sähköurakoitsija Paikallis-sähkön toimipiste. Yhtiöillä on eri painopisteet, joten ne eivät kilpaile keskenään. Lisäksi Kuopio ja Pohjois-Savo on niin laaja markkina, että töitä riittää. Haluamme olla täällä monipuolisesti ja kasvavilla resursseilla kilpailussa mukana, QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio toteaa.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!