Blogi: Kesäkuulumisia

Kesän puolivälissä ollaan ja ei voi kun ihmetellä miten nopeasti aika on mennyt. Arkipäivät kuluu töissä ja viikonloppuisin on paljon erilaisia sovittuja menoja. Tämä taitaa olla ensimmäinen viikonloppu, kun en ole sopinut mitään. Ihan hyvä niin.

SM Extra audioartikkelit

Kesä on kyllä ollut ihanaa aikaa ja samalla täysin erilainen verrattuna viime vuoteen. Koronan takia kesätyöni viime vuonna peruttiin, joten opiskelin koko kesän. Nyt tänä kesänä en ole ottanut yhtään kurssia ja olen kyllä todella iloinen valinnastani, sillä en olisi jaksanut niitä yhtään. Tästä kesästä tekee erilaisen myös se, että on ollut todella kauniita kesäsäitä. Niinpä kavereiden kanssa on tullut käytyä eri terasseilla afterworkeilla ja pidetty piknikejä. Myös palkkapäivistä on nautittu shoppailureissuilla ja onhan sitä tullut melkein joka viikko käytyä sushilla.

Kavereiden kanssa näkemiset on kyllä ollut välillä hieman hankalaa järjestää, koska käymme kaikki töissä. Täytyy kuitenkin iloita siitä, että melkein jokainen kaverini on saanut oman alan kesätöitä. Myös ensimmäisen vuoden opiskelijat ovat heti ekana kesänä saaneet töitä teknillisen alan firmoista. Sähkölle tullessani minulla ei kyllä ollut hajuakaan, että siellä on näin hyvä työllisyys myös opiskelijana.

Tämä olikin mainio aasinsilta esitellä Sähköinfon uudet teekkarityöntekijät, jotka ovat jo siis olleet töissä ainakin yli kuukauden, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Sauli ja Santeri opiskelevat myös elektroniikkaa ja sähkötekniikkaa Aalto-yliopistossa samaa vuotta kuin minäkin. Santeri aloitti jo keväällä työt ja Sauli kesällä. On kyllä ollut mukavaa tehdä töitä kavereiden kanssa, vaikka nyt kesällä en ole toimistolla käynytkään. Toivon, että Saulista ja Santerista kuultaisiin myös täällä blogin puolella hieman enemmän. Saa nähdä jos saisin heidätkin innostumaan kirjoittamisesta. Minusta ainakin olisi kiva kuulla hieman heidän ajatuksiaan sähköllä opiskelusta.

Ja ainiin! Yhteishaun tulokset ovat tulleet, joten onnea kaikille opiskelupaikan saaneille. Erityisesti haluan toivottaa oikein tervetulleiksi kaikki sähköllä aloittavat sekä antaa isot onnittelut hyvästä opiskelijapaikan valinnasta! Orientaatioviikolla nähdään, jappadaida!

Salla

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!