Helppoa ja älykästä tarjouslaskentaa sähköalalle

ecom tarjouslaskenta

Ecom-ohjelmiston uusi sähköalan tarjouslaskenta mahdollistaa tarkat ja luotettavat urakkahintojen laskelmat sähköalan yrityksille, parantaen samalla kannattavuutta ja toimintatehokkuutta.

SM Extra audioartikkelit

Ecomin sähköalan tarjouslaskenta sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat tarkkaa ja luotettavaa laskentaa urakoidensa hinnoittelussa. Ominaisuus tarjoaa käyttäjille läpinäkyvyyden laskettavan tarjouksen todellisiin suoriin ja epäsuoriin kustannuksiin ja työmääriin.

Tarjoukseen voi lisätä halutut paketit esimerkiksi suoraan Sähköinfon Pakettirekisteristä, joka säästää aikaa merkittävästi. Pakettirekisterin valmiiden pakettien avulla tarjouksiin saadaan ajantasainen tieto sekä työstä että tuotteista. Sähköinfosta saadaan lisäksi korvaukset, sosiaalikustannus- sekä urakkahinnoittelukertoimet.

Tarjouslaskentaominaisuuden avulla luodaan luotettavia töiden ja urakoiden kustannus- ja katelaskelmia, jotka perustuvat ajan tasalla olevaan hintatietoon. Laskelmia varten voidaan huomioida työehtosopimukset sekä sähköalalla yleisesti käytetyt tuotteet ja asennustavat. Monimutkaisetkin tarjoukset voidaan laatia nopeasti, jolloin myyntityö on helpompaa.

Lisätietoja Ecomin sivuilta