Habeo Groupista syntyi uusi kiinteistötekniikan palveluntarjoaja

Habeo Group oy tarjoaa kiinteistötekniikan palveluiden lisäksi pienempiä saneerauksiin ja peruskorjauksiin liittyviä hankkeita.

SM Extra audioartikkelit

Konserni muodostettiin kahdeksan menestyneen ja paikallisesti toimivan yrityksen liittyessä Habeoon, jonka perustamisen ja rahoituksen taustalla on kansainvälinen sijoitusyhtiö Triton.

Ensi vaiheessa konserniin kuuluvat Afire oy, ESP-konserni, HSK-sähkö oy, Neloset-konserni, Respect-yhtiöt, SFT-finntekniikka oy, Sähkö oy Turku sekä Vaasan kylmäkone oy.

Uuden konsernin liikevaihto on yhteensä noin 120 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 600 kiinteistötekniikan ammattilaista.

– Habeo Group -konserni muodostuu vahvoista, alueellisesti toimivista yrityksistä, jotka yhdessä palvelevat maanlaajuisesti. Omistajamme kautta tuleva taloudellinen tuki sekä kokemus yritysjärjestelyistä edistävät kasvustrategiamme toteuttamista. Habeo Groupin yhteisten konsernitoimintojen myötä saavutamme synergiaetuja myös sisäisissä toiminnoissa, kuten talouden, hankinnan, työturvallisuuden ja henkilöstön kehittämisessä, Habeo Groupin toimitusjohtaja Kari Kohvakka sanoo.

Konsernin palvelut kattavat seuraavat alueet: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähkötyöt, jäähdytys ja kylmätekniikka, paloturvallisuus sekä automaatio. Lisäksi se toteuttaa myös pienempiä korjausurakoita, joissa kiinteistötekniikka on keskeisessä roolissa.

Yhtiöt jatkavat paikallista, yrittäjävetoista toimintaansa nykyisillä brändeillään.

Verkkokursseja voi suorittaa koska tahansa!