Granlund laajenee yrityskaupoilla Paimiossa, Lahdessa ja Mikkelissä

Kiinteistö- ja rakennusalan konserni Granlund laajentaa toimintaansa usealla yrityskaupalla.

Granlund oy hankkii talotekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan sekä määrä- ja kustannuslaskentaan erikoistuneen paimiolaisen, 14 henkilöä työllistävän, VA Optimate oy:n osakekannan. Granlund Mikkeli oy ostaa paikallisen LVI-suunnitteluun viiden asiantuntijan voimin keskittyvän Insinööritoimisto HTTC oy:n ja Granlund Lahti oy ostaa neljän työntekijän WE-sähkö oy:n.

– Meillä on tavoitteena kasvaa sekä hyvin kohdennetuilla yritysostoilla että orgaanisesti. Näiden yrityskauppojen myötä Granlund-konserni vahvistaa paikallista talotekniikan palvelutarjontaansa Mikkelin, Lahden ja Turun seudulla, konsernin toimitusjohtaja Pekka Metsi kertoo.

Granlund työllistää tällä hetkellä reilut 1 000 kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijaa. Vuoteen 2025 mennessä konsernilla on tavoitteena tuplata nykyinen 103 miljoonan euron liikevaihto.

Granlund-konserni muodostuu Helsingissä sijaitsevan emoyhtiö Granlund oy:n lisäksi 13 tytäryhtiöstä ympäri Suomen. Nyt yrityskaupoilla ovat emoyhtiön lisäksi siis Granlund Mikkeli oy, jonka toimitusjohtaja on Olli Tirkkonen ja Granlund Lahti oy, jonka toimitusjohtaja on Pertti Ihalainen.

Löydä sähköurakoitsija valtakunnallisesta verkostosta.